Spring naar de hoofdinhoud

Vandaag is het AmsterdamPride!

En Brighton!!

Na de gebeurtenis:

Ik had zo veel plezier! Als klein persoon krijg ik normaal gesproken niet al te veel van de grachtenparade te zien, maar geniet toch van de straatfeestsfeer MAAR dit jaar... hadden we vrienden die hun boot op de Prinsengracht hadden geparkeerd voorafgaand aan de parade en ze organiseerden een bootkijkfeest.

Er waren in totaal ongeveer 10 van ons en heel veel vloeibare versnaperingen om ons te laten juichen en de zon straalde de hele dag. Het was briljant.

Ik ben vastbesloten om uiteindelijk op een paradeboot te stappen, ik wil als Drag Queen gaan, te fantastisch. Ter voorbereiding heb ik mijn dragnaam bepaald: Mimi Supreme....let op deze ruimte!

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Jouw winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg.
/nl/collections/all
'>Klik hier om verder te winkelen.